INDEX 

van dingen & deuntjes

reisverhalen

natuur en landschap

naamkunde

Drentse Aa

volkskunde

paasvuren

Harmjan van Steenwijk

vliegwerk

eem kiek'n

in de smiesterd

wie is wie

gastenboek

over de Tuttels

email Jan Tuttel

email Harmjan van Steenwijk

email WebMasterFreak ProductionsFreak Productions

Bezoekers:

 

 

laatste update: 30 december 2006 22:10

Wie is Wie ?

 
TUTTELdotCOM WORDT GEMAAKT DOOR ECHTE TUTTELS!

Je kunt van alles bedoelen als je het over een 'tuttel' of 'tutteltje' hebt, je kunt bepaalde 'Tuttels' zowel aaien en eten, maar www.tuttel.com (ook www.tuttel.nl) is de enige website die door echte, originele Tuttels wordt gemaakt. Tutteldotcom kwam in 1996 in Nottingham (UK) tot leven en is sinds 1999 in Nederland.
Het is nog steeds een vrijetijds-aangelegenheid.

 

 • Jan Tuttel (1943-2006) - auteur/redacteur
  Bijna een levenlang actief in natuur-, landschaps- en milieubescherming. Onder meer opgeleid en werkzaam geweest als handvormer-kernmaker in ijzergieterij van een grote machinefabriek, als weerman bij meteodiensten op militaire en civiele vliegvelden en als bijzonder opsporingsambtenaar. Vervolgens provinciaal consulent natuur- en milieu educatie (NME) en consulent voorlichting & educatie nationale parken. Ook freelance publicist/journalist, tevens 'kleine' programmamaker/presentator lokale en regionale omroep en adviseur-stimulator publieksprojecten bij Staatsbosbeheer. Trotse grootvader van vier kleinkinderen.
   
 • Harmjan van Steenwijk - verhalenschrijver
  Doet niets anders dan verhalen en 'stukjes' schrijven, waar hij echter niet van leven kan. Publiceert sinds 1996 in Drentse Courant & Groninger Dagblad en per 2002 in Dagblad van het Noorden. Zijn authentieke verhalen in Nedersaksisch dialect verschijnen als 'nieuwe Drentse sagen & legenden' alleen bij tutteldotcom op internet. Diverse verhalen zijn ook opgenomen in elders verschenen bundels.
   
 • Han Tuttel (the junior one) - webmaster
  Werkte in de leisure- en toeristische industrie in Amerika, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland. Is thans Director ICT Services bij een internationale franchise organisatie. Zijn werkterrein beslaat geheel Europa. Doet aan sport, is gehuwd en vader van twee kleine Tuttels.

 

Meer informatie over de naam 'Tuttel' en de Tuttels vindt u in dit document:
De naam 'Tuttel' en de geschiedenis van de Tuttels

 

 

 


Copyright 1995 - 2008 Han Tuttel. All rights reserved.
This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed in any form, including digital,
without the prior consent and written agreement by the author.